fbpx

GRUPS DE VERSIONS

Festa i xauxa

Des de als anys 50’, els grups de versions han divertit, amenitzat i han omplert d’alegria i xauxa les festes d’arreu del món. Festes majors, festes patronals, esdeveniments, aniversaris, bodes, batejos, comunions i qualsevol motiu per passar-ho bé en ocasions especials.

STAR WAYS Band
STAR WAYS Band

Repertori i posada en escena 

La interpretació del covers o versions musicals en el grups de verions, sempre agafen un estil diferent a les originals. Amb tocs d’humor, teatralitat, fins i tot una mica de dramatise. Tot si val quan la imaginació és infinita. Està demostrat que el carisma i la personalitat dels intèrprets d’amunt de l’escenari, potencia l’experiència i la diversió dels espectadors. El públic gaudeix molt més quan tenen un conductor o conductora que els anima i motiva durant el show.

STAR WAYS Band – Inici del show

Grups de versions per a tots el públics  

La importància d’englobar nens, nenes, pares, mares, avis, avies, germans, germanes, oncles i el fins tot les nostres mascotes dins del show, es primordial per assegurar l’èxit en la festa. Nomes quan l’esdeveniment es per a un sol tipus de públic, com per exemple les festes joves o pel jovent, ens podem concentrar en satisfer més una rama del show, com cançons més actuals d’estil, Ska, punk, rock, llatí, però mai molesten, un cha cha chà, una cúmbia o les cançons populars de tota la vida.

Tots aquests valors s’aprenen amb l’experiència de tota una vida sent un animal d’escenari o un autèntic professional. Tots tenim un artista dins però com tots el talents s’ha de treballar, la producció d’un show.

Organitzadors d’esdeveniments 

Des de l’equip de so e il·luminació, tècnics, assistents, electricistes, càrrega i descàrrega, escenari, riguers, programadors, representants, mànagers, roudis, tècnics de seguretat, fins als artistes, han de ser un màquina molt ben enrasada. Assegurar que l’espectacle serà un èxit, comença per aquestes primeres tres grans passes, la planificació, producció i excussió.

Concerts tot l’any

Avui en dia, gràcies als pavellons, sales d’espectacles, casals, estadis, teatres, bars musicals, carpes, discoteques, tarrasses, casinos, associacions culturals, agrupacions, penyes, grups de joves i de més localitzacions, podem actuar a qualsevol època de l’any, sense problemes i garantint una qualitat optima en els nostres espectacles.

Contracta a STAR WAYS Band per a les teves festes.

Share:

Leave a Reply

Todos los derechos reservados a WS Record's info@wsrecords.es +34 622 309 202