fbpx

GRUPS DE VERSIONS

Els grups de versions de tota catalunya

Arreu del panorama català trobem una gran oferta de grups de versions, bandes de covers, orquestres i conjunts de ball. Moltes són les formacions que podem trobar en la gran oferta de ball de festa major, però només hi ha una cosa que totes tenen en comú i és divertir al públic que te davant del escenari.

 

STAR WAYS Band
Grups de versions – STAR WAYS Band

L’Oferta de diferents estils i formacions com els duos, trios, quartets, grups, orquestres, cobles, son molt diverses. Molt pocs els que conecten mĂ©s enllĂ  del propi show i aquĂ­, es on entra STAR WAYS Band.

El carĂ cter propi, l’espectacle de so i llums i la posada en escena sĂłn factors que fan que la festa tingui èxit. En provĂ­ncies com Tarragona, Barcelona o Girona, la festa major, encara Ă©s un gran exponent en els nostres estius. No podem pensar en una revetlla de sant Joan sense tenir al cap una imatge clara. La foguera, els petards, la coca i el grup de versions animat la nit mĂ©s curta de l’any. Moltes tradicions estan lligades als records i tocar aquest moment amb bona mĂşsica i show Ă©s l’objectiu del nostre equip.

 

Les festes majors

Les festes majors estan plenes d’actes representatius de cada localitat, poble o ciutat. En una vila, el pregĂł o la inauguració de la festa és un moment clau per acompanyar amb un bon conjunt musical.

El ball de nit o la nit jove, són un referent en els pobles i les sociacions culturals també se sumen. Quan es tracti de contractar un grup de versions, la qualitat preu es molt importat. Com tots sabem, la qualitat i el nom es paguen.

DesprĂ©s d’un bon castell de focs, el conjunt comença a tocar, la felicitat bull i la gent canta i balla amb l’orquestra. No podem deixar de tenir en compte que la mĂşsica en directe Ă©s i serĂ , una medicina indispensable per poder renovar energies. Desestressar-nos de setmanes o mesos de treball o simplement per oblidar penes i gaudir d’un gran moment d’eufòria i felicitat.

 

 

 

 

 

Share:
Todos los derechos reservados a WS Record's info@wsrecords.es +34 622 309 202